Post Details

Sett av kvelden den 8-9.Desember for to dager med Live musikk på Dirty Nelly. Den gangen kommer Bill Booth for å gire opp stemningen og spille irsk musikk av høy kvalitet!

Bill Booth har vært med oss i Saint Patrick’s day tidligere i år og den kvelden han spilte var det en kjempe opplevelse for alle tilstede. Slik blir det den gangen også!

Litt om Bill Booth

 

 

Bill Booth er en amerikansk musiker gitarist og fiolinist. Etter at han forlot Åge Aleksandersen og Sambandet da bandet ble oppløst i 1987 har han spilt som soloartist.

Booth startet sin karriere på 1970-tallet og endte opp med base i New York som frilansmusiker på fele gitar og vokal. Han spilte på den tiden for band og musikere som Willie Nelson, James Cotton Blues BandDoug Kershaw og medlemmer av The Band som Rick Danko og Levon Helm, og turnerte med New York City-bandet Diamond Rio, noe som førte Booth til Oslo på 1980-tallet. Jobbtilbud og nye kontakter innen norsk musikkbransje førte til et svært forlenget opphold i Norge. Han har fram til nå arbeidet med en rekke kjente norske musikere både på scenen og i studio som Åge AleksandersenClaudia ScottCasino SteelHenning KvitnesTrond GranlundHilde HeltbergSteinar AlbrigtsenTore AndersenSilje Nergaard og The Respatexans.

– Dere er hjertelige velkomne!

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *