Post Details

For to uker siden kom en skjeggete mann med røde klær og ei nisselue innom på Nelly når jeg satt på jobb sein på kvelden, det viste seg at Mr. Julenissen var på besøk her i Ålesund. Jeg trodde ikke på mine egne øyner når han satt ved baren og ba meg om en Irish Coffee.

Etter ei god samtale om været på Sunnmøre og hvordan er utelivet på en mandagskveld, satt han å snakke positivt om hvor snill vi hadde vært i år. Jeg trodde han var rett og slett rape galen…

– Både ansatte og gjestene har vært veldig snille gjennom 2017, dette er jeg stolt av, sa han.

(Hadde han bare vist alt jeg har sett bak baren gjennom året, hadde han tenkt seg om! )

Imens vi ventet på at Guinness hanes skulle bli klar, var han bestemt på at Dirty Nelly skulle få julegaver tidligere i år – og det var jo konge!

Så hvis du ikke har fått med deg enda, dette har vi fått nytt før Jul:

  • Ny Nettside

    På nettsiden kan du få med deg når det skjer noe nytt og spennende på Nelly, i tillegg vil vi legge ut hvilken fotball kamper som blir vist på hvilken skjerm.

  • Ny TV på 75 tommer

    Nå har vi en ny 75″ TV som har en kanon bra oppløsning i midten av Puben. Nå kan folk se mye bedre når de sitter i  nærheten av inngangsdøra.

  • Nytt Lyd anlegg

Med det nye lyd anlegget greier vi å styre hver enkelt høytale i lokalet, så hvis du føler at lyden der du sitter er for lav, kan vi skru den opp individuelt når som helst – Husk å si i fra i baren!

Tilbake til historien…

Etter jeg hjalp julenissen å bære alt inne, tok han den siste Guinness før han skulle dra. Det var nordavind, så han ville tilbake til Nordpolen så fort som mulig.
-Takk for meg! Da håper jeg vi sees til neste år! sa han.
– Det var jo kjempe hyggelig, sa jeg.

Da kikket jeg ute i vinduen for å se han fare, det var da det slo meg:
– Korleis i helsikke skal ej få opp detta styret her!

Det var jo den historien…