Post Details

 

Midt i mellom Kirkegata og Apotekergata vil du finne en av Ålesunds virkelige unike puber, Dirty Nelly. Et sted der alle som besøker Ålesund svipper innom, enten de er her i forbindelse med en konferanse, ferie eller av andre grunner.

Med et unikt lokale preget av byens historie, hyggelige ansatte, samt et bredt utvalg av både øl og fotball, har byens eneste irske pub blitt en møteplass for fotballinteresserte, ølhunder og nysgjerrige sjeler.

Mye har forandret seg siden puben ble etablert. Vi har opplevd alt fra trubadurkvelder, utskifting av utstyr til nye eiere. Vi er derimot sikre at at Dirty Nelly har beholdt sine røtter i den irske pub-tradisjonen, med den hyggelige atmosfæren, brede utvalget av øl og livlige kvelder med sport på skjermen.

Det er mange grunner til å ta en tur innom Nelly, men her er noen av dem:

Mange ølsorter

 

På Nelly vil du finne 39 forskjellige ølsorter, det kan være på tapp eller på flaske. Hvis du er glad i stout, så har vi Guinness på tapp. Vi har også flere irske ølsorter, hvis du er nysgjerrig på hva smaragdøya har å by på.

Hvis Indian Pale Ale er din type øl, kan vi tilby flere typer, både på tapp og flaske. Vi har et bredt utvalg av øltyper, alt fra lys lager, hveteøl og lys ale til mørk ale.

For den som foretrekker noe annet enn øl, kan vi naturlig nok tilby klassiske drinker, alkoholfrie drinker, samt en deilige og varmende Irish Coffee til de er glad i den tradisjonsrike drikken.

Jugendstil interiør

Bygningen Dirty Nelly befinner seg er en av ti bygg fredet av riksantikvaren, grunnet den historiske og kulturelle verdien. Som et resultat av fredningen, er interiøret og utseendet til Dirty Nelly preget av den unike jugendstilen. Ta en titt rundt i lokalet neste gang du er innom.

Når du først er innom puben, legg merke til bøkene som står hyllene rundt i lokalet. Det er et koselig bibliotek i hjørnet ved projektoren, øremerket de som ønsker å sitte i litt roligere omgivelser, kanskje for å lese eller jobbe. Legg også merke til utstyret som er over 100 år gamle, som er spredt rundt i lokalet.

Fotball på tre skjermer

Dirty Nelly er kjent for å være en irsk pub hvor folk kan nyte en god øl til fotball på TV. Vi viser alt fra store turneringer som Champions League, Premier League og naturlig nok, alle Aafk-kampene. Vi har tre uavhengige skjermer hvor vi gjerne viser forskjellige kamper samtidig, om det er ønskelig.

Vil du finne ut om fotball planen så kan du trykke her.

 

Dere er hjertelige velkomne til å ta en tur innom!

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *