Post Details

Lørdag 2. Desember kommer Rune Rønvik på Nelly for å spille irsk musikk for oss!

En dyktig musiker som har holdt på i årevis

 

 

Rune Rønvik har holdt det gående siden tidlig 80-tall som gitarist og vokalist i ett utall konstellasjoner og er kanskje best kjent som vokalist/gitarist med det irsk-inspirerte folkrock bandet the irish stew, grunnlegger/gitarist/vokalist i boogierock bandet innocent look, og som gitarist med Gil Edwards & the knuckleheads i tillegg til lang fartstid som soloartist.

pr. idag spiller Rønvik aktivt med bandet Swamp Medicine, og Irskeduoen East of Ireland pluss stor aktivitet som trubadur og freelance musiker.

Rønvik har spilt inn mye av sine låter, og smakebiter finnes på Rønvik´s egne web sider : www.reverbnation.com/runeronvik og www.facebook.com/runerønvik

Rønvik, med bosted Ålesund reiser mye rundt som trubadur der han stiller med diverse gitarer, vokal og «trampekasse», og tar publikum med på en jordnær reise der både eget materiale og coverlåter innen folkrock/americana/bluesrock, samt trubadur reportoar blir presentert.

– Vi gleder oss!

 

 

Kom innom på Dirty Nelly for en trivelig kveld den andre desember! Vi minner på at arrangementet er gratis, så det er bare å ta med venner og godt humøret!

Vi sees!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *